borgforssontour.blogg.se

Familjen Forss i vida världen!

Godischallenge, strandhäng och lite annat

Publicerad 2019-11-30 23:53:27 i Resa med barn,

Den här eftermiddagen hade vi sån tur att vi, i sträng regi av Saga, fick göra en godischallenge. I en godischallenge köper man olika sorters godis, smakar samtidigt och poängsätter.
 
 
Lovas poängsättning baserades utifrån motiveringen jättegod eller 1-2-3, dvs fem eller tre poäng. Eftersom hon behövde hålla koll på några katter avvek hon på slutet.
 
 
Eftermiddagen spenderade vi på stranden där sanden var silkeslen och vattnet ganska skönt (men inte tillräckligt varmt för att vilja bada hela sig). Barnen roade sig länge med att gräva i sanden och Lova älskade att springa i vågorna.
 
 
Eftersom Lanzarote är en vulkanö var sanden delvis svart och stranden full av lavasten. Vi gillade stranden, vacker, behaglig sand och lagom lite folk.
 
 
Ikväll har barnen levt rövare på en irländsk restaurang. En omdömeslös förälder (vem kan det ha varit?) lät dem köpa varsin liten batteridriven hund som går och skäller. Detta precis innan middag så att hundarna rastades ordentligt på restaurangen. Lyckligtvis var restaurangen ganska tom och vi hade en egen liten del (fast det sistnämnda kanske inte var en slump). Maten var god och vi dricksade bra som tack. 
 
 
Saga har förresten blivit riktigt bra på att simma. Visserligen med armpuffar men hon jobbar på med arm- och bentag och simmar runt i den djupa bassängen. Hon kommer nog att göra genombrott på simskolan i vår.
 
 
Sist av allt får jag inte glömma, vi har träffat Bamse.
 
 
TUI-värden bredvid Bamse är Bamses mamma enligt Lova. Där ser man.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela