borgforssontour.blogg.se

Familjen Forss i vida världen!

Malee Highlands

Publicerad 2023-02-26 02:22:17 i Koh Lanta, Resa med barn, Thailand,

På lördagar har Malee Highlands familjedag vilket betyder att man får komma och bada, hänga i aktivitetsrummet och spela beachvolleyboll även om man inte bor där. Vi gjorde två av dessa samt åt god mat.



Barnpoolen var fin och vi behövde inte trängas. 



Poolbar i anslutning till barnpoolen, väldigt praktiskt och mysigt. Det var därifrån vi beställde mat. Det är svenskar som har byggt Malee och det märks i mat- och godisutbud. Saga åt svenska pannkakor och gav tummen upp. Esbjörn åt sin hittills bästa club sandwich (han har ätit många såna i sina dagar) och jag åt en kycklingsallad. Lova ratade sin korv men åt korvbrödet. 




Malee ligger lite off. I slutet av Klong Dao svänger man av mot bergssidan och åker en bit snett uppåt. Utsikten därifrån är sedan mot Long beach.



Utsikten åt bergssidan är ännu finare.




Malee Highlands består av massa lägenheter och några hus. Det fanns också en populär paddelbana, välutrustat gym, restaurang, tre pooler till och svenskt godis att köpa. Jag betalade nästan 150 sek för två marabou chokladkakor och en påse bilar men det var det värt.



Det finns tre pooler till inom området varav en är endast för vuxna. Där fanns också salor och hängmattor att ligga i. Lova tyckte åldersgränsen kunde slopas. 




Därifrån åkte vi deras shuttle bus som går gratis hela dagarna. Smart när läget är lite otillgängligt. Hit kommer vi att åka igen.



Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela