borgforssontour.blogg.se

Familjen Forss i vida världen!

Sjukstuga

Publicerad 2023-04-28 11:10:18 i Koh Lanta, Resa med barn, Thailand,

Den senaste veckan kommer inte att gå till historien som den roligaste. Jag inledde starkt förra helgen med magsjuka och Lova hakade med förkylning. Sedan blev Adrian förkyld och kräktes i början av veckan. Natten mellan onsdag och torsdag blev Esbjörn, Saga och Lova magsjuka. Igår var alla i hushållet rätt däckade utom jag. Vilken himla tur att inte alla blev sjuka samtidigt. Nu kunde jag skrida runt likt en thailändsk Florence Nightingale och hålla min familj vid liv. Vid magsjuka är alla medel tillåtna, som att låta bebisen äta Calippo i duschen.



Den här bilden la Adrian själv ett svartvitt filter på och la ut på Facebook. Jag märkte det när jag började få likes. Jag vet att det var han för mobilens usb-uttag hade också detekterat fukt och han är den enda som "pratar" så närgånget med min mobil. Begåvat barn i alla fall, aktiv i sociala medier innan 11 månader fyllda.



Innan trion blev magsjuk hade jag varit med Adrian hos dr Pad då han verkade ha så ont i magen. Dr Pad bekräftade det och gav honom en spruta i låret. Det gillade Adrian inte så han var nöjd när vi åkte därifrån med de obligatoriska 300 medicinflaskorna. Hemma väntade våra demon slayers Nezuko och Shinobu. Dräkterna är från Lazada och var mycket finare än jag trodde. Tjejerna är supernöjda!


Saga fick även en peruk till. Den gröna grejen hon har i munnen ska föreställa en bambu-pinne.



Lova som går i fjärilarna är väldigt nöjd med sina vingar och har till och med haft dräkten på förskolan. 



Vi har hunnit med några sjukpromenader och inventerat floran och faunan i närområdet. 


Jag har smitit iväg och tränat på stranden. Det är varmt nu!



Nu hoppas vi på en piggare helg. Imorgon ska vi till Lanta Animal Welfare. 



Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela