borgforssontour.blogg.se

Familjen Forss i vida världen!

1-årskalas hela dagen

Publicerad 2023-05-31 01:55:43 i Malaysia, Resa med barn,

Imorse stämde vi upp i skönsång för vår 1-åring. Vi sjöng Happy Birthday och han funderade först över vad det var för konstigt vi höll på med. 


Sedan bestämde han sig för att det var kul.


Helfestligt faktiskt. 



Tur att det går att få hjälp att öppna paket. Inuti fanns en apa och en gåvagn. Gå är lite överskattat så han har mest krupit med den och framförallt tryckt på alla spännande knappar. Esbjörn är lite bekymrad över hur vi ska få med oss gåvagnen och jag kan erkänna att jag trodde att den skulle vara lite mindre. Kanske kan ha varit lite önsketänkande inblandat i det...



Födelsedagspojken festade loss på mangoyghurt och mangojuice till frukost. Förmiddagen spenderades med de nya leksakerna och efter lunch kickade festen igång ordentligt. Vi tog tåget till Mid Valley med målet att gå på lekland. Själva tågresan var inte så festlig tyckte Adrian. 



Leklandet var desto roligare. Alla barnen hade kul och det tog många timmar innan vi kom därifrån. Tjejerna klättrade runt och smög på folk och Adrian njöt av att få krypa runt som han ville.



Den stora favoriten är att klättra och han är riktigt bra på det.




Han tycker mycket om bollar också. Speciellt att kasta omkring dom är kul och lyckligtvis fanns det många bollar.



När vi äntligen fick barnen därifrån (tio minuter innan stängning) gick vi till gallerian intill och åt på Pizza Hut. Det var inte igår och gott var det. Vi kom inte tillbaka till hotellet förrän vid 20 och nu några timmar senare sover alla som klubbade sälar. Födelsedagsglassen får intas imorgon istället. 


Tänk så liten han var när vi kom till Thailand för fem månader sedan och vad mycket som hänt i hans utveckling sedan dess.


 
Han har gått från bebis till småbarn. Han har lärt sig krypa och klättra, han kastar bollar och stoppar det mesta i munnen. Gärna samtidigt som lite skärmtid med syrran.


Storasyster är alltid rolig att hänga med och hon vet hur man får lillebror att skratta. 


Han är en liten blygis när det är obekanta med men hojtar desto högre när han känner sig trygg. 



Ropar triumferande lyckligt när han klättrat upp på något eller har fått tag på något förbjudet. 



När vi kommer hem till Sverige har han levt nästan halva sitt liv i Thailand och som han trivs på stranden vår lilla strandkrabba. 



Träna med mamma har varit en annan favorit. Även om fokus på att peta i krabbhålen har varit större än intresset för kettlebells. 


Mycket tid har ägnats åt spana ut över parkeringen, på hundar, katter, människor och moppar som far förbi.



För ett år sedan var han inte stor vår älskade lilla pojke. Tur att det var just Adrian som kom till oss.






Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela