borgforssontour.blogg.se

Familjen Forss i vida världen!

En intensiv fredag

Publicerad 2023-01-29 13:56:54 i Koh Lanta, Resa med barn, Thailand,

I fredags gick Lova sin sista dag i Sanuks barnklubb. Där har hon haft det superbra med roliga kompisar, skojiga aktiviteter och engagerade fröknar. Det har varit yoga, ukulele-spelande, bad i poolen, lek på stranden och ännu mer. Hon fick med sig ett häfte med thailändska som de tränat på och de konstnärliga alster hon skapat. Om tre veckor börjar hon i förskolegruppen fjärilen på lilla svenska skolan. Till dess får hon stå ut med sällskapet av sina föräldrar.


I lilla svenska skolan avslutas varje skolvecka innan lunch med en gemensam salasamling för elever och föräldrar. Den här fredagen följde en klasskompis med Saga hem. Vi köpte hem svenska pannkakor, tjejerna pysslade och badade i poolen innan glass från Two scoops fick avsluta en rolig eftermiddag. Saga längtar efter sina kompisar hemma i Sverige så det är väldigt fint att hon har hittat en vän i klassen. 




På kvällen hade vi köpt biljetter till en barnshow här på Southern. Det är en svensk som har ett företag som gör barnunderhållning och barnkalas. Den här fredagen var det Pippi Långstrump som var på besök. Pippi ansiktsmålade barnen, gjorde ballongsvärd till alla och tog med dem på en liten skattjakt. Dansstopp och limbo hanns också med. Den utlovade lilla eldshowen uteblev så Saga blev lite besviken, aktiviteterna passade yngre barn bättre. Det hade varit bra med lite färre barn (dvs att sälja färre biljetter), eftersom Pippi jobbade med underhållningen själv så hann hon nog helt enkelt inte med eldshow. Lova hade kul med sina kompisar och var rätt målgrupp.


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela