borgforssontour.blogg.se

Familjen Forss i vida världen!

Dagar i Bangkok

Publicerad 2023-06-26 17:29:47 i Bangkok, Resa med barn, Thailand,

Frisörbesöket blev succé! Tjejernas hår har nog aldrig varit så rent. Klippningen inleddes med en ordentlig hårtvätt inklusive massage av hårbotten.


Lova satt i en bil under klippningen men Saga föredrog vanlig stol.


Adrian fick behålla sina vackra lockar (man måste tydligen ha en lugg för att kunna klippa den) men han provsatt en bil. Tyvärr saknade den gaspedal, den skulle aldrig ha klarat en besiktning. 


Håren fönades noga och som kronan på verket fick de varsin liten frisyr. Saga var sådär imponerad av sina lila rosetter men Lova var nöjd för båda två över de detaljerna. Båda var väldigt nöjda med besöket (inklusive Adrian som också hunnit kasta bollar över halva salongen också).


Efteråt åkte syskonen Forss några små karuseller som fanns utanför. 


I övrigt har vi mest hängt i Siam där i princip alla luncher och middagar har intagits. Vi har shoppat lite kläder och leksaker. I leksaksaffären i Siam Paragon finns rutschkana och en brandbil så där har vi lekt.


Vi har ätit glass, njutit av att vara i storstaden (kanske mest föräldrarna som upprepar hur mycket vi tycker om Bangkok) och tittat på trafiken. 



Varje dag går vi de få stegen till skytrain och tjejerna har blivit experter på att gå genom spärrarna själva. De har blivit riktiga storstadsbarn. 


Igår eftermiddag hade Adrian och jag några timmar själva i galleriorna. Adrian sov mest (annars hade det kanske inte varit så njutbart). Vi hängde också i Paragons förnämliga baby lounge. Önskar sånt fanns i Sverige också, en lugn vrå där man kan sköta om bebisar och småbarn. Med oss hem hade vi en söt liten tårta.


Inuti var det givetvis enhörningskött. 


Ikväll har vi badat och ätit middag vid vår mysiga pool. Sedan fick jag en fin teckning av Saga.


Inget säger kärlek så mycket som en hundrumpa. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela