borgforssontour.blogg.se

Familjen Forss i vida världen!

Hejdå Malaysia - hej Hong Kong!

Publicerad 2023-06-04 15:30:43 i Hong Kong, Resa med barn, Thailand,

Inatt vid härliga 03.20 ringde klockan hos oss för vid 07 flög vi vidare mot nya äventyr. Det var fem tröttmössor som gick på planet, Saga och Adrian dessutom lite förkylda. Saga har ont i halsen och gissningsvis har Adrian också det. Han svarar dadada på det mesta så det är svårt att veta. Nu är vi i alla fall installerade på ett av Disneys hotell, Explorers Lodge.



Prisnivån är klart en kontrast mot Thailand och Malaysia. Maten på hotellet är bland de mest överprissatta jag varit med om så förhoppningsvis är upplevelsen värd det. Läget är lite off så det går inte att bara gå ut och äta någon annanstans. Hittills är vi ändå rätt nöjda med hotellet. Temat upptäcktsresande syns tydligt i inredningen, poolen är fin och barnen gillade lekrummet.


Lova, Adrian och jag har badat medan Saga och Esbjörn gick på promenad. Det är roligt när vattennivån är sluttande så att Adrian kan krypa i. Han älskar det och kröp fram och tillbaka, "pratade" med andra barn (dadada och vift med armarna). Lova var en fisk i vattnet som vanligt.


Disneyland och deras resorter ligger på Lantau Island och har havsutsikt, det är fantastiskt fint. Imorgon blir det Disneyland för hela slanten. Bokstavligen. Men först ska vi återhämta oss från den tidiga morgonen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela