borgforssontour.blogg.se

Familjen Forss i vida världen!

Hua Hin i två veckor

Publicerad 2023-06-12 07:24:48 i Resa med barn, Thailand,

I torsdags landade vi i Bangkok. Eftersom vi landade vid 18-tiden sov vi en natt på ett hotell i direkt anslutning till flygplatsen innan vi åkte vidare till nästa destination: den klassiska thailändska semesterorten Hua Hin. På hotellet i Bangkok fanns en rymlig spjälsäng. Festlig tyckte de två yngsta. 


Adrian bestämde att ett års ålder inte är en lämplig ålder att börja sova i egen säng. Istället sov nästan 6-åringen sin första natt någonsin i en spjälsäng. 


I fredags förmiddag kom vår förbeställda minibuss och körde oss till Hua Hin. Det tog cirka fyra timmar inklusive lunchpaus. I Hua Hin har vi hyrt en lägenhet via AirBnB. Det finns flera pooler inklusive barnpool.


Och även lekrum.


Efter fullspäckade dagar i Hong Kong har vi tagit några lugna dagar här. Det är skönt att ha en lägenhet igen med två sovrum, två badrum och kök. Vi har en tvättmaskin som har gått på högvarv och vi har hängt tvätt i hela lägenheten. Vi bor nära en mysig matmarknad, Tamarind Market. Där har vi ätit tre kvällar i rad.




Det finns allt möjligt att välja på. Barnen har ätit pizza medan vi vuxna har varierat oss. En kväll blev det chorizo med bröd. Det är en sak jag ser fram emot med att komma hem till Sverige, svensk korv med bröd.


På marknaden finns även lösgodis att köpa.


Eller insekter för den som är sugen.


Förutom badat och ätit har vi promenerat lite. Det finns en svensk skola här i Hua Hin. Vi tänkte vi kunde gå dit och leka på skolgården men tyvärr var det låst in dit.



Vi fick leka lite nästgårds istället innan vi tog taxi hem. Trötta barnben orkade inte gå hela vägen tillbaka. 


Igår firade vi 7-årig bröllopsdag. Lova ritade en teckning av publiken vid vårt bröllop. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela