borgforssontour.blogg.se

Familjen Forss i vida världen!

Sista anhalt

Publicerad 2023-06-24 17:56:24 i Bangkok, Resa med barn, Thailand,

Igår kom vi till Bangkok där vi spenderar vår sista vecka innan vi flyger hem till Sverige på onsdag natt. 


Det känns lite bitterljuvt, det är roligt att vara här och det ska bli roligt att komma hem men samtidigt känns det sorgligt att vi nu är inne på våra sista dagar i Thailand. Vi är så nöjda med våra upplevelser och väldigt glada över att vi gjort den här resan. Igår packade vi upp och tog skytrain till Siam. Vi bor fyra hållplatser bort och har skytrain-station precis utanför huset. Eller skyskrapan är nog mer passande. Vi hyr en lägenhet på 26:e våningen och vi bor inte ens högst upp.


Även idag gick färden till Siam och Centralworld som ligger nästan vägg i vägg. Siktet var på Playmondo, ett lekland i den sistnämnda stora gallerian. Där roade vi oss i flera timmar. 


Adrian var mycket road av att mata in bollar. Bollarna sögs upp i en låda som sedan tömdes över våra huvuden. Adrian skaffade en liten kompis som hade liknande intressen.


Imorgon åker vi till Centralworld igen. Bredvid leklandet fanns en frisörsalong för barn, där har jag bokat tid för tjejerna. Vi håller tummarna för spektakulära resultat. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela